Thunderbird Ondersteuning
Belgie +32-78482801

Bel onze helpdesk om problemen met de e-mailclient te downloaden, installeren, instellen of voorkomen.

Bel Mozilla Thunderbird Klantenservice Telefoonnummer Belgie op voor technische problemen

Mozilla Thunderbird is een gratis opensource-e-mail, nieuwsfeed en groepchatdienst aangeboden door de Mozilla Foundation. Deze service werd aangeboden door de Mozilla net na de ontwikkeling van de Mozilla Firefox-webbrowser. Het werd geluncht in het jaar 2004 op 7 ste december. En tot nu toe heeft het zijn vele nieuwste versies vrijgegeven voor de verschillende besturingssystemen met zijn meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld op de eerste dag van release.

Thunderbird is een e-mail, groepsberichten, nieuwsfeed en groepschat. Het biedt de mogelijkheid om alle functies tegelijkertijd te bellen en te berichten. Met de verbeterde en verbeterde functies van de Thunderbird is ook het aantal gebruikers toegenomen. En nu komen met de verbeterde functies veel nieuwe volgers en gebruikers worden gehecht aan de Thunderbird er kunnen kansen om meer problemen te krijgen om te gaan met de gebruikers. Op een of andere dag komen ze bij een probleem of een ander probleem, het is een technisch probleem of een softwareprobleem in de Microsoft-producten, u kunt rechtstreeks contact opnemen met de officiële persoon van de klantenservice van Mozilla Thunderbird.

Hieronder worden de problemen opgelost door de klantenondersteuning van Mozilla Thunderbird

 • Probleem bij het verzenden en ontvangen van e-mails op de Mozilla Thunderbird.
 • Probleem bij het verwijderen van de e-mails.
 • Probleem bij het ophalen van berichten uit de map met ongewenste e-mail.
 • Probleem bij het synchroniseren van de Mozilla-e-mail met een andere e-mailserver.

1. Probleem bij het verzenden van e-mails:

 • Controleer eerst uw internetverbinding.
 • Zorg er vervolgens voor dat alle poorten van het systeem correct zijn gemaakt of niet.
 • Controleer nogmaals het e-mailadres van de afzender en ontvanger of het correct is ingevoerd en of het e-mailadres geldig is en bestaat op internet.
 • Account moet correct zijn geconfigureerd.

2. Probleem bij het verwijderen van de e-mails:

 • Meld u aan bij uw Thunderbird-account door de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord in te voeren.
 • Klik op de menu-optie, die zich bovenaan het scherm bevindt.
 • Klik op de optie voor probleemoplossing.
 • Open de map in de toepassingenbalk.
 • Sluit dan eenvoudigweg de e-mail.
 • Schakel nu over naar bestandsbeheer en kies daar de bestandsoptie.
 • Klik op de prullenbak en selecteer de bestanden die moeten worden verwijderd.
 • Start de toepassing vervolgens opnieuw na het voltooien van de taak.

Nu hopend dat uw probleem mogelijk is opgelost door deze eenvoudige stappen te volgen. En zo niet, neem dan contact op met de klantbeheerder van Thunderbird.

Neem contact op met Mozilla Thunderbird Ondersteuning Team voor problemen met e-mailclients

Het klantenserviceteam van Mozilla Thunderbird is de meest getalenteerde en betrouwbaarste persoon in termen van de richtlijnen voor technische ondersteuning van hen. Deze service is gratis en kosteloos om overal en altijd gebruik van te maken, omdat deze service klanten 24/7 uur van dienst is. Ze zijn zeer efficiënt en snel in hun dienstverlening terwijl ze deze aan de gebruikers leveren, omdat ze eraan toegewijd zijn hetzelfde te doen.

Met het Mozilla-klantenserviceteam hebben ze ook het Mozilla Thunderbird klantenservice telefoonnummer +32-78482801 voor de reguliere gebruikers verstrekt, deze service is ook een gratis klantenservice van hetzelfde bedrijf in overeenstemming met het voordeel van de klant. Ze zijn ook verantwoordelijk om de feedback van de klanten te verbeteren op het gebied van zwakke en slechtste ondersteuning volgens de beoordelingen van hun vaste en servicemedewerkers. Maar laat u niet verwarren met de andere nep-serviceprovider op het internet, omdat zij u kunnen vragen om de diensten die zij via online-processen aanbieden, te betalen. Raadpleeg daarom het officiële nummer van de klantenservice en het team om gebruik te maken van de ondersteuningsfaciliteit. op uw apparaat.

Thunderbird Klantenservice Telefoonnummer Belgie +32-78482801

We bieden ook technische ondersteuning aan klanten in België. U kunt ons Belgische hulplijnnummer bellen voor een directe oplossing